Menu

Zorg voor spanning in je relatie met leuke seksspeeltjes

Er zijn maar weinig relaties waarin er na een hele tijd samen nog veel spannende dingen gebeuren in de slaapkamer. Dezelfde standjes, vaste momenten om te vrijen en het gebruik van seksspeeltjes komt zelfs nog niet ter sprake bij koppels. Hoog tijd om dat te veranderen en er na een aantal jaren terug wat pit in te brengen! 

Stap uit die routine

Hoe gek het ook klinkt, heel veel koppels hebben een vaste dag in de week om te vrijen. Heel erg voorspelbaar en veel spannends is er dus niet aan. Je kan deze sleur doorbreken door uit deze routine te stappen en eens op andere momenten te vrijen. Plan de seks niet altijd op maandagavond in bed maar verras je partner eens met seks op zondagmiddag op de keukentafel. Je zal zien dat het niet alleen grappige maar ook opwindende momenten zal opleveren! 

Verkleden en speeltjes

Er is niets leuker dan wat fantasie in de slaapkamer brengen door jezelf te verkleden, een rollenspel te spelen of een seksspeeltje in huis te halen. Verkleed jezelf eens als een sexy verpleegster of laat je partner zichzelf in een sexy politie uniform hijsen. Gegarandeerd zorgt dit voor heel wat kriebels daar vanonder. Combineer dit met een seksspeeltje van Innlove en de avond of middag kan niet meer stuk. Wedden dat jij deze tips snel zal doorvertellen aan vriendinnen? 

Sexy lingerie 

Heb je altijd al eens een sexy lingeriesetje willen kopen, maar nooit gedurfd? Dan is na al die jaren sleur de nood hoog om je angsten opzij te zetten. Op Innlove vind je niet alleen de spannendste seksspeeltjes maar ook sexy lingeriesetjes. Zijn de kids buiten en hebben jullie het huis voor jullie alleen? Trek het setjes eens aan en verras je partner eens met een stoute outfit. De vrijpartij die zal volgen zullen jullie hoogstwaarschijnlijk niet snel vergeten!